Onze toekomstplannen

Voor zij die het nog niet wisten kondigen we hier met enige trots aan dat we volop bezig zijn met de bouwwerken van wat eind dit jaar ons nieuwe kantoor zal worden aan de Statiestraat 47 te Vlimmeren, pal aan het kruispunt met de Antwerpseweg ter hoogte van Het Vlimmershof.

Deel op Facebook Twitter LinkedIn

Onze trouwe klanten weten al jaar en dag vlotjes de weg te vinden naar ons huidige kantoor in de Kerkstraat te Vlimmeren. Echter, als ondernemend agentschap proberen we altijd verder te bouwen aan de toekomst en waren we al enkele jaren op zoek naar een nieuwe locatie voor ons kantoor. Daarbij was de bedoeling om, hoe graag we ook in de Kerkstraat gevestigd zijn, naar een ruimer pand te gaan op een wat meer zichtbare locatie.

We zijn dan ook heel blij dat we ondertussen zo'n locatie hebben gevonden. Ons toekomstige kantoor aan de Statiestraat 47 ligt namelijk nog steeds in de dorpskern van Vlimmeren, maar ook pal aan de Antwerpseweg en schuin over het iconische Vlimmershof. Een ligging waar we heel erg blij mee zijn, zo aan de "inkompoort" van Vlimmeren.

En omdat we die mooie ligging alle eer willen aandoen, hebben dan ook beslist om bij de verbouwing van het pand dat we aankochten heel grondig te werk te gaan en er iets moois van te maken. Dat betekent dat de verhuis nog niet voor meteen is, vermits de werken wel enige tijd in beslag gaan nemen. We maken ons echter sterk dat we tegen het einde van 2022 moeten kunnen verhuizen.

Voor wie er aan mocht twijfelen: voor de rest verandert er niets. Wij blijven hetzelfde team zoals u dat voor het grootste gedeelte al jaren kent, en iedereen zal in de Statiestraat even welkom zijn als dat in de Kerkstraat het geval was, alleen zal de omkadering dus in een volledig nieuw jasje steken.

Wordt vervolgd dus...